Jdi na obsah Jdi na menu

Zde je prostor pro diskuzi, vaše dotazy či připomínky, které se týkají organizace motocyklových závodů, ale samozřejmě i pro jakékoliv jiné komentáře :-)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Drago - Propozice

24. 6. 2009 6:51

Přihlášky na netu byly identické s těmi, co byly na závodech. Tak fakticky nevím..?

Aleš - Odpověď......(Drago, 18. 06. 2009 22:55)

23. 6. 2009 16:35

Aleši, Aleši...
(Drago, 18. 06. 2009 22:55)
citace - "U zápisu jsi tvrdil, že máme rozdílné propozice na netu oproti propozicím na zápisu. A když jsme se ptali o co konkrétně jde, řekl jsi, že nechceš dělat problémy a že to možná řekneš po závodech. Přitom propozice na přiháškách byly stejné a jasné jak na netu, tak u zápisu."
Tak koukám dneska na net a rozdíl ohledně propozic je již upravený. Je vidět, že jste ho objevili a ani jsem nemusel říct, o co šlo - a bylo to docela zásadní - že jo???

Jarda - Bezpečnost

22. 6. 2009 21:03

Ahoj všichni odpověd Elis Co jse týče bezpečnosti ti dávám za pravdu a na příštím ročníku tomu chceme dát nějaký řád tak snad nás všichni závodníci pochopí a přejímka strojů o tom nechci moc diskutovat ohledně že jsme určili kluky kteří tomu rozumí v případě ,že bude mít někdo zájem na příští ročník se stát přijímacím kontrolorem tak at napíše na email a rádi ho uvítáme v našem teamu na příštím ročníku tak Ahoj jarda

Elis - Hlavně bezpečně

22. 6. 2009 14:05

Hlavně nás zarazilo, že se na přejímce strojů nelíbil ve většině případů hlavně kulatý výfuk, ten samozřejmě závodníci do příštího ročníku předělají a budou mít hranatý, snad to bude podle přejímky správně. Ale takový tyjátr jestli do klasiků, nebo do openů nebo čert ví do jaký skupiny to snad není zapotřebí. Více by se však mělo dbát na bezpečnost jezdců, kterí jezdí i v pantoflích a později i na boso a bez přilby. Možná by nebylo od věci vyloženě napsat do pravidel přilba, pevné boty. Jinak to byl fajn den v lese a nenechte se odradit negativními názory, berte to jako ponaučení pro příští ročník. Čus

Administrator - Mazání příspěvků ?!

20. 6. 2009 9:49

Jsem rád, že se tu diskuze pěkně rozjela...Ale, Aleši nikdy jsem tu žádný příspěvek nesmazal a nevím, z jakého důvodu bych to měl dělat. A i kdybych chtěl, tak to smazat ani nemůžu, protože to prostě nejde. Takže se radši příště ujisti, že jsi svůj příspěvěk v pořádku odeslal a opravdu se tu potom zobrazil...

Drago - Aleši, Aleši...

18. 6. 2009 22:55

U zápisu jsi tvrdil, že máme rozdílné propozice na netu oproti propozicím na zápisu. A když jsme se ptali o co konkrétně jde, řekl jsi, že nechceš dělat problémy a že to možná řekneš po závodech. Přitom propozice na přiháškách byly stejné a jasné jak na netu, tak u zápisu. A myslel jsi to naprosto vážně. Žádná "prdel", jak píšeš, to nebyla.
Na tech. prohlídce jsi chtěl za každou cenu jet mopedy, i když tvůj karburátor byl ze závodní motorky. Technik tě správně podle propozic zařadil mezi OPENy. A žádná "prdel", jak píšeš, to nebyla.
Výsledky byly dvakrát kontrolované a to nejen v OPENech , ale i v ostatních kategoriích.
Výsledky sis fotil TAJNĚ, alespoň sis to myslel. Rozhlížel ses jak Kolombo a dokonce si do toho zapojil i svojí holku(té se to moc nelíbilo). Já na tebe koukal, nechtěl jsem přijít o slavnostní vyhášení (které tebe evidentně nezajímalo, viď?), ale občas jsem mrknul k místu zápisu, kde jsem měl vybyvení za několik desítek tisíc. A žádná "prdel", jak píšeš, to nebyla.
Minutu po slavnostním vyhlášení byly výsledky vyvěšeny na nástěnce. A byly to ty samé výsledky co jsou teď na netu a co byly tak tajně tebou nafocené.
Tak to byly ode mne poslední argumenty na ty tvoje nicneříkající kecy. Buď podej nějaké důkazy, že bylo něco špatně, nebo toho nech.
Je to od tebe fakt dost hloupé jednání. Jestli nemáš "konkrétní" připomínky, nebo stížnosti k závodu, nemá cenu ti odpovídat. A to asi nemáš. Jinak bys to už dávno vybalil.
Tohle je akce pro ty, kteří se chtějí pobavit a užít si hezký den. Nemáme v úmylu někoho vědomně poškodit, či jiného upřednostnit.
Je to určitě vidět i na stále větší návštěvnosti této akce. A to je vizitka celého našeho snažení.
Jeden rejpal nás nerozhodí. Posíláme hodně pozdravů do Olešné a hlavně pevné nervy s Alešem. A žádná "prdel", s tebou nebyla!!!

Favoriťák - Supr zážitek

18. 6. 2009 22:37

Ahoj,supr závody s ještě lepším koncem ba nejlepším.Všem kolem trati dík za fandění.Pořadatelsky to lépe snad ani nešlo,takže Jardo a všichni kolem tebe jen tak dál!Fakt moc supr včetně počasí.Čus

Marťa - HAHAHA až se za břicho popadam!!

18. 6. 2009 20:29

HAHAHAHA...až teď, po tvém podrobném rozpisu, jsem tu tvojí srandu pochopila...Žádnou kategorii si nemohl vidět před vyhlášením, nýbrš byla u nás v počítači. A pokud tu mluvíš o zfalšování výsledků tak mluv laskavě konkrétně! Nevím totiž jestli myslíš to tvé čtvrté místo, které si zasloužíš, protože byli ještě 3.závodníci lepší než ty... Pokud tě mrzí, že jsi nic nevyhrál musíš se holt do příštího závodu zlepšit!!!!

jarda - hodnocení

18. 6. 2009 20:15

Ahoj všichni,nadčenci Fichtlu Cupu jsem rád,že se otevřela diskuze na 5.ročník i já si myslím,že Fichtlu cup se povedl to i jak po sportovní tak i po zábavné stránce a velice mě mrzí nazor Aleše ohledně chybička se vloudila při sčítaní výsledků Open jak už napsal Drago tyhle závody byly a budou vždy pro srandu a MOTO tohodle závodu je: Neni důležitý vyhrát,ale zůčasnit se! A kategorie Open je čistě okrajová záležitost pro motorky,které neslňují parametry fichtlů! Jinak bych tímto chtěl Všem kdo se zůčesnil přípravy závodů poděkovat a budeme se těšit na příští rok.
Ahoj Jarda Pelant.

Victor - BREKEKE

18. 6. 2009 17:05

Aleši, nemáš příjmení Mistr světa???

Aleš - ODPOVĚĎ pro Drago

18. 6. 2009 9:24

To že jsem si dělal prdel při zápisu o nějakým startu mezi sériovkama, to je blbý jestli jsi to nepochopil.. S motorem co točí 12000ot se nemám ambice cpát mezi jakýkoliv sériovky.
Výsledky jsem nefotil tajně, nýbrž plně na veřejnosti. Stejně jsem je věděl( alespoň kat. Open)již před vyhlášením. A docela mě překvapilo, že byly nějaký jiný při vyhlašování, než po dojezdu celé této kategogie do cíle.. Že by chybička, nebo drobná korekce výsledků??? To musí sám někdo vědět nejlíp.
Tímto nekončím.
Zatím čau.

Drago - Aleši, Aleši...

17. 6. 2009 22:22

Jo. Taky jsme měli na zápisu jednoho Aleše, kterýmu se nelíbilo, že byl zařazen do OPENů. Přitom jeho karburátor byl více příbuzný k závodní motorce, než k mopedu. Mluvil jak Paroubek. "Mě se něco nelíbí, ale neřeknu Vám co". Jsi to snad ty, ten "Aleš"? Ten samý Aleš, co nepočkal na slavnostní vyhlášení vítězů a rádoby tajně se svojí dívkou ofocoval výsledky závodu? I když jsme ho ujišťovali, že po vyhlášení bude vše vyvěšeno na nástěnku?
No nevadí. Pokud má někdo, kdo byl účastníkem letošního ročníku, nějaké "konkrétní" nápady , tak sem s nimi. Sami víme, že se vždy dá něco vylepšit.
A taky se snažíme každý další rok něco změnit k lepšímu. Vloni jsme dělali novou trať, letos jsme se snažili vytvořit větší zázemí pro závodníky a diváky. Pro příští rok to vypadá, že budeme muset zapracovat na pravidlech.
Každopádně každý má možnost se vyjádřit a nikoho nenutíme, aby se dalšího ročníku zúčastnil, když se mu u nás nelíbí.
Náš Fichtl Cup je už od prvního ročníku především setkání pionýrových nadšenců a prostě všech lidí, co se chtějí pobavit a prožít hezký den.
A to bude náš cíl i do dalších ročníků. Hlavně se pobavit.
PS: Pro všechny: Ten chlapec, co se vyflákal, už v neděli popíjel pivko ve své domovské hospůdce U Sv.Floriána v H. Hradišti.
Tak dobrou a pište všichni, kdo se sem podíváte, ať známe Vaše názory na naše závody.

Aleš - odpověď na dotaz

16. 6. 2009 9:32

Ahoj Laďas, jen co to dám dohromady, vč. dokumentace, vše se dozvíš.

Laďas - Dotaz

15. 6. 2009 20:03

Ahoj Aleši,zajímalo by nás o jakých přehmatech píšeš.Bud konkrétnější

Aleš - hodnocení závodu

15. 6. 2009 13:50

Já bych ani neřek, že to pořadatelé zvládli na jedničku. Právě naopak. Je otázka, jestli se těch „přehmatů“ dopustili záměrně nebo omylem.
Příště naladím a nepřijedu.
Jediný co se povedlo bylo asi to počasí.
Na druhou stranu s pořádáním tohoto závodu má práci mnoho lidí, kteří nic netuší a dělaj hodně pro dobrou věc. A pak se najde někdo, kdo si hraje (pravděpodobně) za zády ostatních na svém písečku a kazí tak jiným velmi mnoho úsilí.
Aleš.
PS.: Vzkaz pro webmastra- už to nemaž, nebo toto budu pubikovat i jinde, už jsem si to raději uložil.

Lukas - Super den

14. 6. 2009 14:36

Bylo to super pocasi pralo a urtite si to tam vsichni uzili

Pavel - Díky za hezký den.

14. 6. 2009 8:25

A bylo to fajn, počasí super,pořadatelé na 1, krásné ceny, jídlo,pití, všeho dosti.Už se těším na příště, naladíme, přijedeme a uvidíme.

Pavel - Aleši tak sorry

12. 6. 2009 21:43

Jak to bude, tak to bude.

Alesmoto - Zase nějaký kategorie........

12. 6. 2009 16:59

Přání
(Pavel, 10. 06. 2009 12:38)
Uvítal bych kategorii veterán nad 40 let v kategorii bez úprav. Co vy na to???
???????????
A já bych kategorii nad 41.5 s úpravama!!!

Pavel - zdar

12. 6. 2009 12:19

Doufám, že vás déšť navypláchnul, pojedeme s velké dálky,aby to k něčemu bylo. Dejte kontakt na tel. pro informace. Díky moc.